Select your country

Razširitev našega prodajnega programa s proizvodi za industrijo elektronike (EMS)

Razširitev našega prodajnega programa s proizvodi za industrijo elektronike (EMS)V naš prodajni program smo dodali dva nova komplementarna progarama, s čimer bomo lahko še bolje oskrbovali naše cenjene kupce, ki se ukvarjajo z EMS (Electronics Manufacturing Services).

Naprave za čiščenje ter čistila proizvajalca DCT skrbijo, da so tiskana vezja očiščena po najvišjih standardih kar zagotavlja dolgotrajno zanesljivo delovanje naprav.

Spajkalne paste NeVo pa se odlikujejo z odlično kvaliteto, proizvodnjo v Evropi ter atraktivnimi cenami.

V testnem poročilu se lahko sami prepričate kako se nova programa odlično dopolnjujeta.Razširitev našega prodajnega programa s proizvodi za industrijo elektronike (EMS)

NEVO_DCT_TESTREPORT.pdf
© Copyright 2017 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo proizvodovkazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikat
Na vrh
http://www.ulbrich.si/,http://dir.ulbrich.si/,slo
Uporaba piškotkov
Uporaba piškotkov na spletnih straneh Ulbrich vam omogoča izboljšano uporabniško izkušnjo. Za dosego tega se informacije o vašem obisku spletne strani shranjujejo v majhnih datotekah imenovanih piškotki. Z obiskom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. S klikom na 'dodatne informacije' si lahko preberete podrobne informacije povezane z uporabo piškotkov na tej spletni strani. S spremembo nastavitev brskalnika lahko preprečite uporabo piškotkov.

Dodatne informacije

Nadaljuj