Select your country

FIP Solution Plastique 2017 Lyon, France

FIP Solution Plastique 2017 Lyon, FranceFIP Solution Plastique je najpomembnejša strokovna sejemska prireditev s področja načrtovanja, proizvodnje in procesiranja umetnih mas v Franciji in širši okolici z razstavljalci s celega sveta. Namenjena je strokovni ter drugi zainteresirani javnosti iz industrije in raziskovalne sfere ter nudi možnost seznanitve z najnovejšimi tehnologijami in rešitvami od načrtovanja do proizvodnje.

Vablimo vas, da nas obiščete v času med 13. in 16.06.2017 obiščete na razstavnem prostoru I25

Eurexpo,Centre de Conventions et d´Expositions de Lyon
69680 Chassieu - France  

http://www.f-i-p.com/FIP Solution Plastique 2017 Lyon, France
© Copyright 2017 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo proizvodovkazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikat
Na vrh
http://www.ulbrich.si/,http://dir.ulbrich.si/,slo
Uporaba piškotkov
Uporaba piškotkov na spletnih straneh Ulbrich vam omogoča izboljšano uporabniško izkušnjo. Za dosego tega se informacije o vašem obisku spletne strani shranjujejo v majhnih datotekah imenovanih piškotki. Z obiskom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. S klikom na 'dodatne informacije' si lahko preberete podrobne informacije povezane z uporabo piškotkov na tej spletni strani. S spremembo nastavitev brskalnika lahko preprečite uporabo piškotkov.

Dodatne informacije

Nadaljuj