Select your country

Mednarodni Industrijski Sejem 2017 Celje - ZAHVALA

Mednarodni Industrijski Sejem 2017 Celje - ZAHVALACelotna ekipa podjetja ULBRICH Hidroavtomatika se vam želi zahvaliti za obisk na našem razstavnem prostoru ter izjemen izkazan interes za tehnologije in rešitve, ki smo jih predstavili v okviru sejma.
 
V veliko veselje nam je bilo, da smo vam lahko osebno predstavili inovativne tehnične rešitve ter se z vami osebno pogovorili. Verjamemo, da bomo konkretne pogovore s sejma uspeli prenesti na naslednjo raven ter jih bomo v prihodnosti konkretizirali.v uspešnem poslovnem sodelovanju.

Lucijan Helbl v imenu celotnega kolektiva podjetja


Mednarodni Industrijski Sejem 2017 Celje - ZAHVALA
© Copyright 2017 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo proizvodovkazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikat
Na vrh
http://www.ulbrich.si/,http://dir.ulbrich.si/,slo
Uporaba piškotkov
Uporaba piškotkov na spletnih straneh Ulbrich vam omogoča izboljšano uporabniško izkušnjo. Za dosego tega se informacije o vašem obisku spletne strani shranjujejo v majhnih datotekah imenovanih piškotki. Z obiskom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. S klikom na 'dodatne informacije' si lahko preberete podrobne informacije povezane z uporabo piškotkov na tej spletni strani. S spremembo nastavitev brskalnika lahko preprečite uporabo piškotkov.

Dodatne informacije

Nadaljuj