Select your country

Mednarodni Industrijski Sejem 2017 Celje - ZAHVALA

Mednarodni Industrijski Sejem 2017 Celje - ZAHVALACelotna ekipa podjetja ULBRICH Hidroavtomatika se vam želi zahvaliti za obisk na našem razstavnem prostoru ter izjemen izkazan interes za tehnologije in rešitve, ki smo jih predstavili v okviru sejma.
 
V veliko veselje nam je bilo, da smo vam lahko osebno predstavili inovativne tehnične rešitve ter se z vami osebno pogovorili. Verjamemo, da bomo konkretne pogovore s sejma uspeli prenesti na naslednjo raven ter jih bomo v prihodnosti konkretizirali.v uspešnem poslovnem sodelovanju.

Lucijan Helbl v imenu celotnega kolektiva podjetja


Mednarodni Industrijski Sejem 2017 Celje - ZAHVALA
© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE