Select your country

O PODJETJU ULBRICH

O podjetju

Podjetje ULBRICH HIDROAVTOMATIKA je bilo ustanovljeno leta 1990 kot družba z omejeno odgovornostjo in je člen skupine Ulbrich. Aktivno deluje na slovenskem tržišču in trgih nekdanje skupne države, del dejavnosti pa je usmerjene tudi na tržišča držav zahodne Evrope ter severne Amerike.

Pojem » Hidravlika ULBRICH » je že več kot trideset let prisoten na slovenskem tržišču, z začetkom poslovanja podjetja ULBRICH HIDROAVTOMATIKA d.o.o., pa se je načrtno trženje prodajnih programov še dodatno okrepilo. Postali smo zanesljiv partner mnogih podjetij, znani po individualnem pristopu k reševanju problemov, inventivnih rešitvah in spoštovanju dogovorov.

V letu 2009 smo se vselili v novo zgrajen sodobno opremljen poslovno proizvodni objekt v Radljah ob Dravi. Nov objekt nam omogoča sodobno poslovanje in proizvodnjo ter nemoten razvoj podjetja.

Ponosni smo na prehojeno pot in dosežene rezultate, seveda pa je naš pogled usmerjen v prihodnost in prihodnje skupne uspehe, zato vas vabimo, da se skupaj spoprimemo z izzivi prihodnosti.


Filozofija podjetja

Naš osnovi moto je dolgoročni poslovni uspeh grajen na partnerskem odnosu z našimi kupci. Z znanjem in izkušnjami, predvsem pa s kakovostjo naših aktivnosti, proizvodov in storitev se poskušamo čim bolj približati željam zainteresiranih partnerjev, saj se zavedamo, da je za dolgoročni uspeh in razvoj podjetja pomembno zadovoljstvo vseh, ki neposredno ali posredno sodelujejo v poslovnem procesu. Zavedamo se, da je težko najti ravnotežje med različnimi pričakovanji in hkrati zagotoviti vsestransko zadovoljstvo, ni pa to nemogoče, če odnosi slonijo na primerni podlagi ter zaupanju in tem ciljem smo zavezani ter jim zvesto sledimo.

Proizvodnja in trženje

Naš proizvodni program temelji na lastnem tehničnem in tehnološkem razvoju. Na področju industrijske hidravlike razvijamo in izdelujemo inovativne hidravlične sklope, hidravlične sisteme in naprave ter inteligentne stiskalnice za montaže in preizkušanja. Tržimo hidravlične komponente, hidravlična orodja, industrijske amortizerje ter visokotlačno pnevmatiko, pomemben del tržnih aktivnosti pa predstavlja tudi program tehničnih kemikalij in povezanih sistemov.
Naše najpomembnejše vodilo je zadovoljstvo naših strank, ki ga želimo dosegati z zagotavljanjem ponudbe kakovostnih izdelkov ter naše visoke strokovnosti, katero vzdržujemo ter nadgrajujemo z rednimi strokovnimi usposabljanji.
Ulbrich GroupPartnerji

Naše aktivnosti so usmerjenje v doseganje in zagotavljanje pogojev za dolgotrajno uspešno poslovno partnerstvo z našimi strankami, dobavitelji ter sodelavci. Zavezani smo k krepitvi obstoječih ter gradnji novih partnerstev, za zagotavljanje dolgoročnih obojestranskih poslovnih uspehov.Velik pomen ima tudi naše tesno partnerstvo z vsemi družbami v skupini Ulbrich, kar nam zagotavlja dodatno zanesljivost ter fleksibilnost na področju dobav materialov kakor tudi tehničnih ter komercialnih rešitev.


SKUPINA ULBRICH

Podjetje Ing. Hans Ulbrich Maschienenbau und Export-Import Handelsg.m.b.H. je leta 1949 ustanovil g. Johann Ulbrich. Leta 1952 je podjetje sklenilo distribucijsko pogodbo s podjetjem Molykote® in s tem postalo prvi evropski distributer specialnih maziv Molykote®.
Podjetje je kot eno prvih zahodnih podjetji v začetku 90ih let prejšnjega stoletja začelo ustanavljati hčerinska podjetja v nekdanjih vzhodnoevropskih državah in tako širiti svoje proizvode in proizvode dobaviteljev na nova tržišča. Matično podjetje se je ob tem preoblikovalo v holding, kot krovno organizacijo skupine Ulbrich.

© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE