Select your country

POLITIKA ZASEBNOSTI

GDPR POLITIKA ZASEBNOSTI

1. VIZIJA ZASEBNOSTI
Pravica do zasebnosti je ena najpomembnejših človekovih pravic. V podjetju ULBRICH HIDROAVTOMATIKA d.o.o., se tega zavedamo, zato spoštujemo zasebnost naših strank in z njihovimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno, pazljivo in skladno z veljavnimi predpisi ter internimi akti podjetja. Dostop do osebnih podatkov imajo le pooblaščeni zaposleni, v obsegu in z namenom, ki je nujno potreben za nemoteno izvajanje poslovnih procesov, zagotavljanje storitev in izpolnjevanje pravic in obveznosti iz sklenjenih razmerij s poslovnimi partnerji.

2. NAMEN OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV IN PRAVNI TEMELJI
Na podlagi medsebojnega sodelovanja, pogodbenega razmerja oz. drugega pravnega temelja, pridobivamo, uporabljamo in hranimo osebne podatke (službene in mobilne telefonske številke ter službene elektronske naslove) poslovnih partnerjev v potrebnem obsegu in v okviru in za namen izvajanja medsebojne komunikacije v fazi pogajanj, prejemu in obdelavi povpraševanj, pripravi ponudb ter sklenitvi pogodb.

3. HRAMBA OSEBNIH PODATKOV
Osebni podatki se obdelujejo in hranijo zgolj v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov in doseganje poslovnih ciljev.

Ulbrich Hidroavtomatika d.o.o.
Sv. Vid 26
SI-2367 Vuzenica

T: 02 887 99 10
F: 02 887 99 19
E: info@ulbrich
© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE