Select your country

Mednarodni industrijski sejem 2017 v Celju

Mednarodni industrijski sejem 2017 v CeljuVabimo vas, da nas obiščete na mednarodnem industrijskem sejmu 2017 v Celju, ki bo potekal od 4.4. do 7.4.2017.

V okviru sekcije Naprednih Tehnologij, vam bomo na razstavnem prostoru številka 3 dvorane E, predstavili rešitve s področij plazemske aktivacije površin, avtomatizacije in robotike, ter inovativnih dozirnih sistemov za eno in dvo-komponentne materiale, med drugim tudi invoativen Ulbrich Smart Adhesive Application System.

Za več informacij obiščite: http://www.ce-sejem.si/en/fairs/2017/industry-fair-2017


Veseli bomo, če nas boste obiskali in vam bomo lahko v živo demonstrirali delovanje naprav in tehnologij.


Mednarodni industrijski sejem 2017 v Celju
© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE