Select your country

Webinar: Novo hitro lepilo DOWSIL EA-3838

Webinar: Novo hitro lepilo DOWSIL EA-3838DOW predstavlja novo zelo hitrosušeče RTV lepilo, ki lahko znatno doprinese k povečanju produktivnosti, zniževanju stroškov ter zmanjševanju ogljičnega odtisa.

To sodobno, hitro sušeče silikonsko lepilo je bilo razvito za uporabo v beli tehniki, avtomobilski in zabavni elektroniki, proizvodnji svetil, letalski tehniki ter številnih drugih vejah industrije, kjer lahko znatno doprinese k povečanju profitabilnosti ob hkratnem zniževanju stroškov ter ogljičnega odtisa.

Ne glede na to ali uporabljate organska ali silikonska lepila v kombinaciji z izboljševalci oprijema (primerji), vas vabimo da spoznate lastnosti tega inovativnega, vsestranskega lepila, ki se lahko uporabi v številnih proizvodnih procesih ter tako doprinese k zmanjšanju števila uporabljenih lepil.

DOWSIL EA-3838 je hitrosušeče dvokomponentno silikonsko lepilo, ki mreži pri sobni temperaturi, se lahko uporablja za lepljenje številnih materialov ter ima prilagodljivo hitrost mreženja. Spoznajte številne možnosti uporabe tega inovativnega lepila.

Za več informacij o novem hitrosušečem RTV lepilu DOWSIL EA-3838 se prijavite na spletni seminar, ki bo potekal 28. aprila 2020


Webinar: Novo hitro lepilo DOWSIL EA-3838

© Copyright 2023 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE