Select your country

Webinar: piezobrush® PZ3 - nova ročna enota za generiranje atmosferske plazme

Webinar: piezobrush® PZ3 - nova ročna enota za generiranje atmosferske plazmePiezobrush® PZ3 je najmanjša ročna enota za generiranje atmosferske plazme, ki se lahko uporablja v laboratorijih in različnih fazah proizvodnih procesov.

Pri maksimalni napetostji 18 W se preko piezoelektrične razelektritve (PDD®) ustvarja hladna plazma s temperaturo manj kot 50 °C.

Srce ročne prenosne plazme PZ3 je TDK CeraPlas™ - enota za visokonapetnostno razelektritev s pomočjo piezo kristala.

Plazma se uporablja za povišanje površinske napetosti ter uničevanje mikroorganizmov in vonjav na najrazličnejših materialih.

V kolikor vas zanima predstavitev nove ročne enote za generiranje atmosferske plazme piezobrush® PZ3, se lahko registrirate in spremljate spletni seminar, ki se bo odvijal 7. maja 2020.

Več informacij o novi piezobrush® PZ3 je na voljo v PDF dokumentu na dnu strani.  


Webinar: piezobrush® PZ3 - nova ročna enota za generiranje atmosferske plazmeWebinar: piezobrush® PZ3 - nova ročna enota za generiranje atmosferske plazme

Webinar_piezobrush_PZ3_very_small_plasma_handheld_device.pdf
© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE