Select your country

JAX BDF Cling-Lube

EN AT DE CZ SI HR 


Jax

JAX BDF CLING-LUBE

JAX BDF Cling-Lube


Strojni elementi
Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
JAX BDF Cling-Lube je bil oblikovan in preizkušen v sodelovanju z oddelki za vzdrževanje v priznanih podjetjih za predelavo govejega mesa, ki zahtevajo maziva za živila za aplikacije na višini, ki bi bila zelo obstojna in ne bi kapljala na proizvod oz. hrano. JAX BDF Cling-Lube je s svojo penilno formulo in ekstremnimi "oprijemljivimi" lastnostmi izpolnil vse zahteve in presegel pričakovanja. JAX BDF Cling-Lube je z aditivi za ekstremne obremenitve in protikorozijskimi lastnostmi vrhunsko mazivo, ki se uporablja v različnih aplikacijah kjer so strojni deli za mazanje direktno nad hrano.

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!

JAX BDF CLING-LUBE
Hvala za vaše povpraševanje!
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE