Select your country

jGun DIGITAL Single Speed

EN CZ HU SI SK HR 


JGUN DIGITAL SINGLE SPEED

jGun DIGITAL Single Speed

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
Nova serija jGun DIGITAL Single Speed predstavlja prvi pnevmatski multiplikator navora z nastavljivim navorom, ki ima digitalen prikaz in za delovanje ne potrebuje FRL enote. V nasprotju z drugimi sistemi, ki zahtevajo ločen sistem filtra, regulatorja in oljnika med virom zraka in orodjem, patentirana zasnova momentnega orodja jGun DIGITAL Single Speed to zahtevo odpravlja in s tem omogoča najvišjo raven prenosljivosti in priročnosti.

Vrsta orodja: Pnevmatsko

Vrtljaji: 1,5 - 65,0 vrt/min

Teža: 3,75 kg - 17,45 kg

Nabor navorov: 81 Nm - 10705 Nm

Digitalen prikaz
jGun DIGITAL Single Speed je prvi industrijski multiplikator navora z digitalnim izpisom, za takojšnjo potrditev izbranega navora. Izračuni in pretvorbe tlaka v navor niso več potrebni. Možno je preklapljanje med prikazom v Nm in ft-lbs.

Vgrajeno nastavljanje navora
jGun DIGITAL Single Speed je prvi te vrste z vgrajenim regulatorjem zraka, ki omogoča preprosto nastavitev navora z zasukom priključka na koncu ročaja, kar je še posebej priročno ob preklapljanju med privijanjem in odvijanjem.

Motor, primeren za industrijsko rabo
Nov motor v jGun DIGITAL Single Speed je zasnovan za zahtevno industrijsko rabo. Z odličnim razmerjem moč/teža in robustno zasnovo, odporno proti koroziji, ta motor odpravlja potrebo po ločenih zračnih filtrih in sistemih za mazanje, zaradi česar jGun DIGITAL Single Speed najbolj prenosen pnevmatski momentni stroj na trgu.
Video: