Uporaba piškotkov
Uporaba piškotkov na spletnih straneh Ulbrich vam omogoča izboljšano uporabniško izkušnjo. Za dosego tega se informacije o vašem obisku spletne strani shranjujejo v majhnih datotekah imenovanih piškotki. Z obiskom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. S klikom na 'dodatne informacije' si lahko preberete podrobne informacije povezane z uporabo piškotkov na tej spletni strani. S spremembo nastavitev brskalnika lahko preprečite uporabo piškotkov.

Dodatne informacije

Nadaljuj
Select your country

LION Gun

EN SI 


Hytorc

LION GUN

LION Gun

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
LION Gun je prvi cenovno ugoden sistem za natančno vijačenje z vgrajenim zapisom podatkov. Nastavite želeni navor na zaslonu in pritisnite sprožilec za natančen in ponovljiv rezultat brez čezmernega hrupa in vibracij.

Vrsta orodja: Električno

Vrtljaji: 4,1 – 11,6 vrt/min

Teža: 3,32 kg – 3,74 kg

Nabor navorov: 34 Nm - 949 Nm

Moč, primerna za industrijsko rabo
Zobniški sestav orodja LION Gun poganja brezkrtačni motor, ki zagotovi navor hitreje, bolj gladko in bolj zanesljivo kot ročni in udarni ključi ter druga orodja za privijanje.

Neprimerljiva prenosljivost
Z uporabo zlitin, ki se uporabljajo v letalski industriji, ima LION Gun izjemno moč, ne da je orodje težko. 18V Litij-ionska baterija zagotavlja dolgo delovanje in kratek čas polnjenja.

Zapis podatkov
Vgrajena zmožnost zapisa podatkov omogoča uporabniku, da beleži vsa opravljena dela. Za boljši nadzor nad kakovostjo in odgovornostjo se lahko podatki prenesejo na osebni računalnik ali tablico, kjer se hrani trajni zapis opravljenega dela. 
Video: