Select your country

LITHIUM SERIES II

EN SI 


LITHIUM SERIES II

LITHIUM SERIES II

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
LITHIUM SERIES II je orodje, ki je bilo popolnoma preoblikovano, z razširjeno funkcionalnostjo, večjo vzdržljivostjo in intuitivno uporabo. Lahko orodje, ki ga poganja 36V baterija in ima zmogljivost do 6779 Nm, je vrhunska rešitev za moč in prenosljivost pri industrijskih vijačnih delih po vsem svetu. Orodje je kompatibilno z običajnimi nastavki, maticami HYTORC Nut in podložkami HYTORC Washer.

Vrsta orodja: Električno

Vrtljaji: 7,0 – 61,0 vrt/min

Teža: 5,3 kg – 10,2 kg

Nabor navorov: 47 Nm - 6779 Nm

Razširjena funkcionalnost
LITHIUM SERIES II vključuje tehnologijo TorcSense™, ki z neposrednimi meritvami navora zagotavlja bolj ponovljive rezultate. Zdaj na voljo tudi v konfiguraciji z do 6779 Nm navora, ki razširja operativne zmogljivosti tega orodja. Z več novimi funkcijami je vsestranskost tega orodja še dodatno razširjena.

Večja vzdržljivost
Ponikljano aluminijasto ohišje močno izboljša odpornost proti koroziji in splošno vzdržljvost. Nov 36V brezkrtačni motor ima več kot 5-krat daljšo življenjsko dobo od njegovega predhodnika. Zobniški sestavi so preoblikovani za 20-% večjo moč in zanesljivost. Integrirana zaščita pred udarci na zadnjem delu blaži udarce in ščiti zaslon ter gumbe.

Intuitivna uporaba
Uporabniški vmesnik in struktura menija sta preoblikovana za enostavno uporabo in prikazana na zaslonu visoke ločljivosti. Meni z nastavitvami ponuja boljšo kontrolo nad uporabniškimi preferencami. Razširitev upravljanja s podatki o delih zagotavlja fleksibilnost pri preverjanju opravljenih del. Standardna Bluetooth brezžična tehnologija olajša pridobivanje podatkov in posodobitve programske opreme. Delovna luč in stranski ročaj še dodatno povečata varnost in produktivnost.
Video: