Uporaba piškotkov
Uporaba piškotkov na spletnih straneh Ulbrich vam omogoča izboljšano uporabniško izkušnjo. Za dosego tega se informacije o vašem obisku spletne strani shranjujejo v majhnih datotekah imenovanih piškotki. Z obiskom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. S klikom na 'dodatne informacije' si lahko preberete podrobne informacije povezane z uporabo piškotkov na tej spletni strani. S spremembo nastavitev brskalnika lahko preprečite uporabo piškotkov.

Dodatne informacije

Nadaljuj
Select your country

MXT+

EN SI 


Hytorc

MXT+

MXT+

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
Hidravlični momentni ključ MXT+ združuje najboljše lastnosti originalnega MXT ključa z najnovejšo napredno tehnologijo, vključno s koaksialnim reakcijskim pogonom, funkcijo samodejne sprostitve in novim števcem ciklov. MXT+ je izdelan iz močnejših materialov, za robustno industrijsko uporabo in ponovljivo delovanje  .

Vrsta Orodja: Hidravlično

Polmer: 30 mm - 60 mm

Teža: 3,08 kg - 11,33 kg

Nabor navorov: 278 Nm - 16468 Nm
Hitre spojke
Nove hitre spojke zagotavljajo hitrejšo pripravo in dokončanje naloge. Nič več ugibanja, če so vaše povezave tesne. Spojke vključujejo zaklepni mehanizem, ki preprečuje nenameren odklop.

Samodejna sprostitev
MXT+ ključ ima integrirano funkcijo samodejne sprostitve zaradi katere uporabniku za sprostitev orodja ni treba preklopiti ročice. Preprosto poženite črpalko in orodje se bo samo sprostilo z obdelovanca, kar omogoča hitrejše, preprostejše in bolj varno delo.
 
Števec ciklov
Ključ MXT+ vsebuje vgrajen števec ciklov za nadzorovanje uporabe orodja in načrtovanje preventivnega vzdrževanja ter umerjanja.
Video: