Select your country

Korona virus SARS-CoV-2, bolezen COVID-19

Korona virus SARS-CoV-2, bolezen COVID-19Izbruh virusa SARS-CoV-2, povzročitelja bolezni COVID-19, vpliva na vsakodnevna življenja nas vseh ter posledično tudi na poslovne procese.

V podjetju ULBRICH HIDROAVTOMATIKA smo za preprečitev širjenja korona virusa SARS-CoV-2 in z njim povezane bolezni COVID-19, sprejeli ustrezne zaščitne ukrepe. Najvišjo prioriteto imajo zdravje in varnost naših sodelavcev ter zanesljive nemotene dobave našim cenjenim kupcem. Dnevno spremljamo in spoštujemo vse lokalne in nacionalne predpise ter uredbe. Pregledali in ocenili smo našo dobavno verigo, ki se je v tem trenutku izkazala za zanesljivo z minimalnimi tveganji, s čimer tudi niso ogrožene naše dobave vam, našim cenjenim kupcem.

Še naprej bomo podrobno spremljali in ocenjevali dogajanje ter tveganja v naši dobavni verigi in lokalnem okolju ter vas v primeru sprememb o le-teh tudi obvestili.


Zahvaljujemo se za vaše zaupanje in vas lepo pozdravljamo.
© Copyright 2023 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE