Select your country

LEDLINE 500 - Linijska LED UV svetilka

LEDLINE 500 - Linijska LED UV svetilkaLEDLINE 500 je visoko intenzivna linijska UV svetilka. Kompaktne mere in nizka teža zagotavljajo enostavno rokovanje in transport ter mobilno uporabo. Visoko intenzivna svetloba zagotavlja zanesljiv proizvodni proces ter mreženje UV reaktivnih materialov v zgolj nekaj sekundah. Posebna razporeditev diod zagotavlja homogeno svetlobno polje. Za osvetlitev večjih površin ali dolžin je mogoče enote LEDLINE 500 praktično brez reže enostavno sestavljati do poljubnih dolžin oziroma širin.

LEDLINE 500 je posebej primerna za utrjevanje UV reaktivnih lepil in tesnilnih mas.

Primeri uporabe:
  • mreženje UV reaktivnih lepil pri spajanju stekla, umetnih mas in kovin
  • mreženje UV raktivnih zmesi v proizvodnji tiskanih vezij
  • proizvodnja in popravilo delov iz UV reaktivnih poliesterskih smol


LEDLINE 500 - Linijska LED UV svetilka

LEDLINE_500.pdf
© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE