Select your country

O Tectyl protikorozijski zaščiti

EN AT DE CZ HU SI SK HR 


Tectyl

O TECTYL PROTIKOROZIJSKI ZAŠČITI

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
Tectyl zaščitni premazi imajo dober oprijem na kovinah s katerimi tvorijo aktivno polarno vez, ki preprečuje oksidacijo in nastanek rje.

Tectyl proizvodi so večfunkcionalni, omogočajo kratkotrajno ali dolgotrajno zaščito, delujejo pa tako v zaprtih prostorih kakor tudi na prostem. Zasnovani so za zaščito kovinskih površin pred vlago, soljo in korozijo.

Tectyl ponuja različne vrste premazov, od tankoslojnih, nevidnih premazov, premazov z voskom, do črnih izdelkov na osnovi bitumna. Na voljo so tudi izdelki na vodni osnovi ter izdelki, ki ne vsebujejo topil. 

Tectyl med svojimi proizvodi ponuja tudi izdelke za dušenje zvoka. Gre za visokoelastične materiale za uporabo pri aplikacijah v različnih vejah industrije, kjer je potrebno zmanjšanje prenašanja vibracij med raznimi komponentami.

Tectyl je svetovno znana znamka proizvodov za protikorozijsko zaščito ali dušenje zvoka, ki se uporabljajo v različnih industrijah: v avtomobilski, strojegradnji, gradbeništvu in energetiki ter pri proizvodnji tovornih vozil in avtobusov, tirnih vozilih, rekreacijskih vozil in vojaške opreme.

Kupci že več kot 85 let zaupajo Tectylu zaradi inovativnih rešitev, strokovnosti ter učinkovite dolgotrajne zaščite njihovih izdelkov pred rjo. 

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!

O TECTYL PROTIKOROZIJSKI ZAŠČITI
Hvala za vaše povpraševanje!
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

© Copyright 2023 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE