Select your country

PERMABOND A131

EN AT DE CZ HU SI SK HR 


Permabond

PERMABOND A131

PERMABOND A131

PERMABOND A131
Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
Permabond A131 je srednje trdno, srednje viskozno anaerobno lepilo za tesnjenja kovinskih cevnih spojev. Primerno je za uporabo vseh vrstah navojev. Počasno mreženje lepila A131 omogoča natančno namestitev delov. Zagotavlja lahko takojšnje tesnjenje in se za razliko od mnogih drugi tesnilnih sredstev ne izsuši ter tako zagotavlja dolgotrajno zanesljivo tesnjenje. Za razstavljanje spojev zatesnjenih z lepilom A131 se lahko uporabi običajno orodje.
Permabond A131 se uspešno uporablja za izdelavo proti požarnih varnostnih sistemov, cevovodov in odtokov, kakor tudi v splošni strojegradnji, avtomobilski industriji, letalski industriji, rudarstvu, pnevmatiki, hidravliki,… Specificirano je tudi pri izdelovalcu športnih vozil Lotus
Lepilo Permabond A131 je primerno za uporabo v aplikacijah kjer prihaja do stika lepila s pitno vodo.

Lastnosti:
  • Trdnost: srednja
  • Ročna trdnost: 45 minut
  • Viskoznost: 40.000 mPa.s
  • T min: -50°C
  • T max: 150°C
  • Barva: Bela
  • Certifikati: WRAS

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!

PERMABOND A131
Hvala za vaše povpraševanje!
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE