Select your country

PERMABOND MH196

EN AT DE CZ HU SI SK HR 


Permabond

PERMABOND MH196

PERMABOND MH196

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
Permabond MH196 je srednje močno, visoko viskozno, visoko temperaturno obstojno anaerobno lepilo, ki zagotavlja zanesljivo prirobnično tesnjenje in lahko nadomesti vse vrste tesnil. Zaradi tiksotropnosti in ker ne kaplja lepilo Permabond MH196 ne izteka iz spoja ter tako zagotavlja kvalitetno tesnjenje. Konsistenca lepila omogoča tesno naleganje prirobnic, lepilo pa zapolni nepravilnosti ter nepopolnosti na površini ter tako zagotovi kvalitetno tesnjenje. HM196 zagotavlja enakomerno porazdelitev obremenitev in ne zahteva kasnejšega do zategovanja vijakov. Zagotavlja tudi takojšnje nizkotlačno tesnjenje (odvisno od dimenzij prirobnice in širine reže) ter zanesljivo tesnjenje vse do 350 barov. Primerno je tudi za aplikacije kjer se zahteva visoka temperaturna obstojnost, ker je deloma elastično pa je tudi zelo odporno na vibracije in sunke.
Permabond MH196 se uspešno uporablja za visoko temperaturna tesnjenja v splošni strojegradnji, avtomobilski industriji, letalski industriji, navtiki, rudarstvu, pnevmatiki, hidravliki, ter raznoraznih vzdrževanjih.

Lastnosti:

  • Trdnost: srednja
  • Ročna trdnost: 15 minut
  • Viskoznost: 150.000 mPa.s
  • T min: -50°C
  • T max: 200°C
  • Barva: Rdeča
  • Certifikati: WRAS

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!

PERMABOND MH196
Hvala za vaše povpraševanje!
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE