Select your country

PERMABOND TA4202

EN AT DE CZ HU SI SK HR 


Permabond

PERMABOND TA4202

PERMABOND TA4202

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
Permabond TA 4202 je večnamensko ojačano dvo komponentno strukturno akrilatno lepilo z mešalnim razmerjem 1:1. Odlikujejo ga visoka trdnost in hitro mreženje. Formulirano je za lepljenje istovrstnih in raznovrstnih materialov med drugim kovin, umetnih mas, kompozitov, lesa, keramik ter številnih drugih. 
Lepilo se lahko nanaša z uporabo statičnega mešalnika ali kot »bead on bead« lepilo, kjer se sledi lepila naneseta ena na drugo, mešanje pa se doseže z zbližanjem in stiskanjem delov, ki jih želimo zlepiti.

Uspešno se uporablja v avtomobilski industriji, industriji elektronike, aeronavtični industriji, vesoljskih aplikacijah, elektromotorjih, splošni strojegradnji ter povsod kjer se zahteva hitro sušeče lepilo za spajanje istovrstnih ali raznovrstnih materialov.

Lastnosti:
Trdnost: visoka trdnost
Temp. območje uporabe: -40°C do +120°C
Ročna trdnost: 5 do 10 minut
Viskoznost: 40.000 do 50.000 mPa.s
Barva: prosojna / sivkasta

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!

PERMABOND TA4202
Hvala za vaše povpraševanje!
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE