Select your country

PERMABOND TA4310

EN AT DE CZ HU SI SK HR 


Permabond

PERMABOND TA4310

PERMABOND TA4310

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
Permabond TA4310 je večnamensko ojačano dvo-komponentno strukturno akrilatno lepilo z visoko viskoznostjo in daljšim odprtim časom ter mešalnim razmerjem 1:1. Odlikujejo visoka trdnost ter daljši odprti čas za natančno namestitev večjih delov. Zaradi visoke viskoznosti se lahko uporablja za lepljenje večjih rež ali na vertikalnih ter previsnih površinah. Formulirano je za lepljenje istovrstnih in raznovrstnih materialov med drugim kovin, umetnih mas, kompozitov ter keramik. Posebej primerno je za strukturno lepljenje aluminija. Lepilo je dobavljivo v dvojnih 50 ml kartušah, ki omogočajo enostaven nanos lepila z uporabo statičnega mešalnika.

Uspešno se uporablja v avtomobilski industriji, industriji elektronike, aeronavtični industriji, vesoljskih aplikacijah, elektromotorjih, splošni strojegradnji ter povsod kjer se zahteva lepilo z daljšim odprtim časom ter visoko viskoznostjo.

Lastnosti:
  • Trdnost: visoka trdnost
  • Temp. območje uporabe: -40°C do +120°C
  • Ročna trdnost: 10-15 minut
  • Viskoznost: zelo visoka / pastozno
  • Barva: bež

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!

PERMABOND TA4310
Hvala za vaše povpraševanje!
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE