Select your country

PERMABOND TA436

EN AT DE CZ HU SI SK HR 


Permabond

PERMABOND TA436

PERMABOND TA436

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
Permabond TA436 je strukturno akrilatno lepilo, ki je posebej primerno za lepljenje kovin, feritov, keramik ter nekaterih termoplastov. Zaradi svojih lastnosti in izredno hitrega mreženja ima zelo širok spekter uporabe in je posebej primerno za aplikacije pri katerih se pojavljajo visoke temperature oziroma prihaja do pogostih temperaturnih nihanj.
Visoka trdnost ob hkratni elastičnosti zagotavljajo robustne in dolgotrajne lepljene spoje z odlično odpornostjo na lupenje in sunke. V kombinaciji z iniciatorjem 43 lahko doseže lepilo TA 436 ročno trdnost v manj kot eni minuti.

Uspešno se uporablja v avtomobilski industriji, elektromotorjih, elektronskih komponentah, splošni strojegradnji ter povsod kjer se zahteva dobra toplotna prevodnost.

Lastnosti:
  • Trdnost: zelo visoka
  • Strižna trdnost: 15-25 N/mm2
  • Sila lupenja: 45/65 N/25mm
  • Temp. območje uporabe: -55°C do +150°C
  • Ročna trdnost: < 2 minuti
  • Viskoznost: 16.000 - 18.000 mPa.s
  • Barva: Rjavkasta

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!

PERMABOND TA436
Hvala za vaše povpraševanje!
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE