Select your country

PERMABOND TA437

EN AT DE CZ HU SI SK HR 


Permabond

PERMABOND TA437

PERMABOND TA437

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
Permabond TA437 je strukturno akrilatno lepilo, ki je posebej primerno za lepljenje kovin, feritov, keramik ter nekaterih termoplastov. Zaradi svojih lastnosti in izredno hitrega mreženja ima zelo širok spekter uporabe in je posebej primerno za aplikacije pri katerih se pojavljajo zelo visoke temperature oziroma prihaja do pogostih temperaturnih nihanj.
Visoka trdnost ob hkratni elastičnosti zagotavljajo robustne in dolgotrajne lepljene spoje z odlično odpornostjo na lupenje in sunke. V kombinaciji z iniciatorjem 41 doseže lepilo TA 437 ročno trdnost v treh do petih minutah.

Uspešno se uporablja v avtomobilski industriji, elektromotorjih, elektronskih komponentah, splošni strojegradnji ter povsod kjer se zahteva dobra toplotna prevodnost.

Lastnosti:
  • Trdnost: zelo visoka
  • Temp. območje uporabe: -55°C do +200°C
  • Ročna trdnost: 3 – 5 minut
  • Viskoznost: visoka
  • Barva: Oranžna

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!

PERMABOND TA437
Hvala za vaše povpraševanje!
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE