Select your country

TECTYL 5638W

EN AT DE CZ HU SI SK HR 


Tectyl

TECTYL 5638W

TECTYL 5638W

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
TECTYL 5638W je specialna zmes za dušenje zvoka na osnovi polnil in veziv v vodni disperziji brez vsebnosti organskih topil. Primerena je za uporabo pri najrazličnejših vozilih, vključno z avtomobili, avtobusi, vlaki, avtodomi in tovornjaki. Tipično se uporablja za dušenje zvoka v vozilih (pri vratih, zobnikih, pokrovih…), uporablja pa se tudi v prezračevalnih sistemih, smetnjakih, splošni strojegradnji in v ogrevalni tehniki.  

Izdelek se lahko nanaša z lopatko ali s posebno opremo za pršenje. Ko je suh, se lahko premaže s sintetičnimi smolami ali epoksi in PVC barvami.   

Tectyl 5638W se hitro posuši v črn trd film. 

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!

TECTYL 5638W
Hvala za vaše povpraševanje!
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

© Copyright 2023 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE