Select your country

WEFORMA i-Mega-Line

EN AT DE CZ HU SI SK HR 


WEFORMA I-MEGA-LINE

WEFORMA i-Mega-Line

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
i-Mega-Line amortizerji so zasnovani tako, da se njihove absorpcijske karakteristike lahko nastavljajo preko zunanje enote, kot je osebni računalnik ali krmilnik PLC. i-Mega-Line amortizerji se najpogosteje uporabljajo za področja, kjer se obratovalni pogoji nenehno spreminjajo. Pogosto področje uporabe i-Mega-Line amortizerjev je tudi v okoljih, kjer temperature pogosto varirajo, s prilagoditvijo pa lahko dosežemo konstantno absorpcijsko krivuljo.

i-Mega-Line serija je sestavljena iz treh komponent – amortizerja, krmilne enote in krmilnega modula. Na voljo sta dve različni verziji; WE-iM 0,5x19 z hodom 19 mm in WE-iM 1.0 z hodom 25 mm. Del ponudbe je tudi W-iD krmilna enota. Jedro najnovejšega razvoja pa je krmilni modul W-iCP, preko katerega krmilimo amortizer.

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!

WEFORMA I-MEGA-LINE
Hvala za vaše povpraševanje!
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE