Select your country

XLCT

EN SI 


Hytorc

XLCT

XLCT

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
Z več kot sto tisoč ključi v uporabi po svetu je XLCT najbolje prodajan sistem za delo v omejenem prostoru. Že od leta 1992 predstavlja značilno rdeče ohišje kakovost, vzdržljivost in zanesljivost na deloviščih v vseh večjih industrijskih panogah.

Vrsta orodja: Hidravlično

Polmer: 26 mm - 128 mm

Teža: 0,93 kg - 21,80 kg

Nabor navorov: 329 Nm - 80143 Nm

Sprostitev pritiska
Ključ XLCT vsebuje ročico za sprostitev pritiska, ki omogoča preprosto odstranitev orodja po privijanju.

Zero-Slip raglja
XLCT serija vsebuje Zero-Slip ragljo brez zdrsa, za večjo moč in hitrejše privijanje. Sekundarno pero raglje preprečuje, da bi se ta vrtela v nasprotno smer kot je gnana.

Dodatki za večnamensko uporabo
Za serijo XLCT so na voljo zamenljive kasete s 6-kotnimi, 12-kotnimi, imbus, kvadratnimi in odprtimi nastavki. Poleg naštetih je za poenostavitev najzahtevnejših vijačnih del na voljo še mnogo drugih konfiguracij.

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!

XLCT
Hvala za vaše povpraševanje!
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE