Select your country

ZIP-CHEM CALLA 602LF

EN AT CZ HU SI SK HR 


Zipchem

ZIP-CHEM CALLA 602LF

ZIP-CHEM CALLA 602LF

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
Calla 602LF čistilo za zunanje površine in dele.  Primerno za čiščenje najrazličnejših materialov, ki se uporabljajo v letalstvu vključno z magnezijem, jeklom prevlečenim z IVD aluminijem, jeklom prevlečenim s kadmijem, titanom in ostalimi materiali. Izpolnjuje zahteve iz Source Control Drawing 9825019 Rev.C za  T.O.S.; 4W-1-161; 4B-1-32; 4S-1-182 ter Mil-C-29602 razen v sekciji 3.7 ( pH vrednost).
Zaradi nizke vsebnosti lahko hlapljivih organskih delov ( low VOC) je sredstvo primerno za uporabo v vodnih pralnih kabinetih. Pri zgolj 60°C lahko odstrani umazanijo in ostanke maziv z delov v 3 minutah.

Fizikalne lastnosti:
  • Flash Point: No Flash Point
  • pH: 6.5 - 8.0
  • Density: 8.5 lbsl/gal
  • Non-volatiles: 20%
  • Operating Temperature: 140°F - 160°F

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!

ZIP-CHEM CALLA 602LF
Hvala za vaše povpraševanje!
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE