Select your country

ZIP-CHEM CALLA 855

EN AT CZ HU SI SK HR 


Zipchem

ZIP-CHEM CALLA 855

ZIP-CHEM CALLA 855

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
Calla 855 čistilo za zunanje površine in dele je koncentrirano večnamesko alkalno čistilo na vodni osnovi, primarno namenjeno varnemu, učinkovitemu in ekonomičnemu odstranjevanju sledi ogljika in izpušnih plinov s površin zračnih plovil.
Primerno je tudi za splošno čiščenje zunanjosti ali notranjosti letal ter letališke opreme. Ne napada ali kako drugače vpliva na aluminijeve legure, magnezij, baker, jeklo ali druge kovine. Ob predpisani uporabi se lahko uporablja tudi na akrilnih in drugih barvah, motorjih, avtomobilih in tudi ne poškoduje ožičenja. Enostavno se spere in ne pušča sledi na površinah, tudi če se ne spere ali obriše s površin in delov. Enostavno se meša z vodo in ne zahteva posebnih mešalnih priprav.

Uporaba:
Zmešati en del Calla 855 s štirimi deli vode, nanesti na površine s sprejanjem, namakanjem ali s pomočjo penilca. Počakati nekaj minut, trdovratne madeže podrgniti z mehko krtača ali krpo in nato sprati z vodo.

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!

ZIP-CHEM CALLA 855
Hvala za vaše povpraševanje!
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE