Select your country

ZIP-CHEM CALLA SOLVE 120

EN AT CZ HU SI SK HR 


Zipchem

ZIP-CHEM CALLA SOLVE 120

ZIP-CHEM CALLA SOLVE 120

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!
CallaSolve 120, čistilo za zunajne površine in dele, je emulzija D-limonena, ki jo je mogoče redčiti z vodo in je namenjena odstranjevanju trdovratnih madežev s površin letal, helikopterjev, delov opreme zračnih plovil in zemeljske opreme ter AGE motorjev. Calla Solve 120 je navedena kot ustrezno čistilo po  Mil-C-87937 C Ty I (USAF) in se lahko uporablja v splošni aviaciji po  T.O. 1-1-691 in T.O. 1 C-135 (K) A-3-4 za čiščenje zračnih plovil. QPL referenca je SFTT95-002.

Lastnosti:
  • CallaSolve 120 je neskončno redčljiva v vodi
  • stabilna emulzija
  • vsebuje visoko prečiščen D-limonene, emulzifikatorje, stabilizatorje, surfakante in posebne protikorozijske dodatke namenjene uporabi v aeronavtiki

Fizikalne lastnosti:
  • Vonj: po citrusih
  • Encimi: brez
  • Tip topila: D-Limonene
  • Biorazgradljivo topilo: da 

Pošlji povpraševanje za ta izdelek!

ZIP-CHEM CALLA SOLVE 120
Hvala za vaše povpraševanje!
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

© Copyright 2024 Ulbrich Group
domovproizvodinovicedownloadVideopartnerjio podjetjukazalo stranidisclaimerpogoji poslovanjapiškotkiISO certifikatQuality policyPolitika zasebnosti
Na vrh
https://www.ulbrich.si/,https://dir.ulbrich.si/,slo
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE